Nieuwe site

Welkom op de nieuwe site van Stichting Brandweerford 1937.

Oost Souburg 28 februari 2017

Het is zo ver! De Stichting Brandweerford 1937 heeft een nieuwe website. Ontworpen en gemaakt door onze enthousiaste vrijwilliger Wilco Kempe. Bedankt Wilco!

De laatste jaren was de website niet één van onze topprioriteiten en daar hebben wij spijt van. Juist via deze site willen wij belangstellenden in ons restauratieproject betrekken bij de klus die wij te klaren hebben.

Er zijn al heel wat jaartjes verstreken waarin wij ons Fordje uit 1937 hebben gestript, ontdaan van verf, vernis en roestlagen, motorisch hebben nagekeken en uiteindelijk weer langzaam aan het opbouwen zijn. De werkzaamheden vorderen gestaag en een vast clubje van ongeveer 6 vrijwilligers, aangevuld met vrijwilligers die zo nu en dan kunnen komen helpen zijn bijna wekelijks op woensdagavond aan de slag om de oude dienaar van de gemeente Vlissingen in oude luister (situatie 1937) te herstellen.

Wij zullen regelmatig nieuwe feiten en wetenswaardigheden op onze site zetten, zodat u de vorderingen beter dan voorheen op deze site kunt lezen en bekijken.

Wilt u ons steunen door het schenken van een geldbedrag? Wij waarderen elke gift!

Ons bankrekeningnummer is :

Regio Bank NL57RBRB0790299232

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *