Rescue Vlissingen 2018 was geweldig

Op 15 augustus j.l. stonden wij dan eindelijk met onze oldtimer brandweerwagen op Rescue Vlissingen 2018! Wat was het druk deze dag, maar dat was juist heel mooi, want vele mensen kwamen onze en andere oldtimers bekijken.

Druk, druk, druk

Ook wilden veel mensen in de cabine achter het stuur zitten, maar dat hebben wij helaas niet toe kunnen staan, omdat er in de cabine nog het e.e.a. los hing of nog gemonteerd moest worden. Als troost mochten de bezoekers wel op de banken achter de cabine plaats nemen en daar hun foto’s maken. Er kwamen zelfs mensen van wie hun vaders vroeger op deze auto hadden gewerkt toen ze in dienst van de brandweer waren. Er was een mevrouw die op plaats achter de bel wilde zitten, omdat ze daar als meisje van 10 jaar in 1947 door haar vader ook was gefotografeerd. Een snelle rekensom leert dat mevrouw waarschijnlijk dus ook uit 1937 dateert. Ook kwam een deel van het college van Burgemeester en Wethouders van Vlissingen nog op bezoek. Wij konden het natuurlijk niet laten om daar een paar foto’s van te maken. De burgemeester mocht bij uitzondering even plaats nemen achter het stuur van de oldtimer van de voormalige gemeentebrandweer van zijn gemeente.

College B&W Vlissingen op de “Motor “5”
Burgemeester Bas van den Tillaar in de oldtimer brandweerauto van “zijn” brandweer Vlissingen

Wij willen de organisatie van Rescue Vlissingen en de vele, vele vrijwilligers die aan Rescue Vlissingen gewerkt en deelgenomen hebben, bedanken voor de geweldige dag die ze georganiseerd hebben. Het was werkelijk een topprestatie. Grote Klasse!!